dimarts, 3 de juliol del 2012

Segon dia


Es l'hora de berenar, oh quin berenar! Hem menjat magdalenes, galletes, sucs, llet, colacao,...
A continuació hem anat a ordenar les tendes, avorrit. Però si volem guanyar el concurs de la tenda més ordenada amb originalitats, creativitats, ens hem d'esforçar.
Després els professors ens han cridat i com no sabíem que ens havien d'explicar, havíem d'escoltar.
Ens han sorprès amb la història de que enguany el campament tracta de les diferents èpoques del món. Les diferents èpoques eren els romans, grecs, cavallers, indis, futuristes, vikings i prehistòrics.
Els jocs consisteixen en que durant tot el campament ens fan proves i el grup que més punts tengui, guanyarà. La prova d'avui consisteix en que cada grup havia de fer un escut que representes el seu “poble” i també la seva mascota que havíem de fer a ma.
Morts de gana ens anuncien que anam a dinar. Ole!, ens toca arròs a la cubana, en dos minuts els plats estaven nets, al contrari de l'altre plat, ensalada.
BIEN!!! dues hores de temps lliure: relax, alguns acabar escuts i mascota, jugar,...
uff, quina calor! Però, per sort ara anam a la piscina, a refrescar-nos. Ah quasi ens oblidam, l'aigua estava molt freda. Em fet un concurs de relleus i un altre dels bots més divertits. El qual han guanyat en Bernat, en Xavi i en Juanma.
Estam esgotats, ara toca preparar el ritual d'avui vespre.

ELS PREHISTÒRICS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada